Autor: Mariliis Pinn • 30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lennujaam sai Lennart Meri nime

Tallinna Lennujaam kannab nüüd Lennart Meri nime.

“Lennart Meri nime andmisega Tallinna Lennujaamale väljendame austust Eesti Vabariigile, meie ajaloole ja demokraatlikele väärtustele,” ütles president Toomas Hendrik Ilves eile keskpäeval Tallinna Lennujaamas toimunud tseremoonial, vahendas presidendi kantselei.

“Riigina käitumise osa on ka oma ajaloo ja suurkujude austamine ning väärikas mälestamine,” sõnas president Ilves. “Soovin siinkohal tänada ajakirjanik Argo Ideoni, kes tegi esimesena ettepanku anda Tallinna Lennujaamale Lennart Meri nimi.”

 Ilves meenutas, et Lennart Meri oli suur rännumees ning lisas: “Iga rändaja soovib alustada ja lõpetada oma reisi turvaliselt ja hea tundega. Seetõttu on vägagi loomulik, et Tallinna Lennujaam on saanud nime inimeselt, kes nautis teel olemist, kohtumist teistsuguste inimeste ja kultuuridega. Kuid kes üle kõige hindas alati koju jõudmist.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077