Autor: Mariliis Pinn • 23. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduskriis on tarneahela suurim mõjutaja

Capgemini Consultingu uuringu kohaselt on 2009. aastal tarneahelat kõige rohkem mõjutav tegur finantskriis.

65% logistikavallas tegutsevat juhti leidis, et kõige rohkem mõjutab nende strateegiat majanduskriis. 44% uuringus osalenutest leidis, et olulisim on klientide nõudmised, järgnesid jätkusuutlikus (37%) ja globaliseerumine (29%), vahendas eyefortransport.com.

Olulisel koha olid ka uued turud, arenevad riigid, turvalisus, regulatsioonid ja konkurents.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077