Autor: Mariliis Pinn • 17. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Logistics kasvatas käivet pea poole võrra

Itella Logisticsi käive kasvas mullu 46%, kasum kasvas samas 11%

Itella Logistics OÜ 2008. aasta müügitulu oli 134 miljonit krooni, mille juures ettevõte teenis 10 miljonit krooni kasumit.

2007. aastal sai ekspedeerimisteenuseid osutav ettevõte 92 miljonit krooni müügitulu ja 9 miljonit krooni kasumit.

Ettevõtte finantsjuhi Silje Jaaksoni sõnul avas ettevõte 2008. aastal uusi veoliine ja laiendas koostööpartnerite võrku. Püsikulud kasvasid eelkõige seoses uute töökohtade loomise ja uute IT lahenduste kasutusele võtmisega.

 Äripäev kogub ja avaldab regulaarselt Eesti 500 suurema ettevõtte ja Äripäeva poolt koostatud valdkondade edetabelites osalenud ettevõtete majandustulemusi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077