5. märts 2009

Maanteeamet: lumi ja libedus teedel

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt soolaniisked ja soolamärjad.

Lääne-Viru maakonnas oli sõidujälgede vahel lõiguti pisut soolalumesegu. Kohatist libedust esines Saare, Rapla, Tartu ja Valga maakonna suurematel maanteedel, kus töötasid puisturid. Lumised ja libedad on kõrvalmaanteed!

Ilm oli vahelduva pilvisusega, nähtavus hea. Lääne, Harju, Rapla, Viljandi, Jõgeva, Tartu, Valga ja Põlva maakonnas esines udu, udus oli nähtavus halb. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –0,5 kraadist kuni –4 kraadini, õhutemperatuure mõõdeti +0,5 kraadist kuni –8 kraadini.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077