5. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet: lumi ja libedus teedel

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt soolaniisked ja soolamärjad.

Lääne-Viru maakonnas oli sõidujälgede vahel lõiguti pisut soolalumesegu. Kohatist libedust esines Saare, Rapla, Tartu ja Valga maakonna suurematel maanteedel, kus töötasid puisturid. Lumised ja libedad on kõrvalmaanteed!

Ilm oli vahelduva pilvisusega, nähtavus hea. Lääne, Harju, Rapla, Viljandi, Jõgeva, Tartu, Valga ja Põlva maakonnas esines udu, udus oli nähtavus halb. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –0,5 kraadist kuni –4 kraadini, õhutemperatuure mõõdeti +0,5 kraadist kuni –8 kraadini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077