Autor: Mariliis Pinn • 27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspressbussid võivad suveks Tallinna tänavailt kaduda

Hiljemalt järgmise nädala algul tuleb Tallinna linnavalitsus lagedale kavaga linna ühisveondust kokku tõmmata, muu hulgas tähendab see mõne ekspressbussiliini kadumist.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on eesmärk eelkõige ühissõidukiliiklus linlastele sobivamaks sättida, mitte busside, trollide või trammide arvu vähendada, kirjutas Postimees. Küll aga märkis Mutli, et kuna suvel on ekspress­bussides väga vähe sõitjaid, on mõistlik osa nendest liinidest vähemalt suvekuudeks sulgeda.

«Kus rohkem sõitjaid, sinna tuleb ehk hoopis busse juurde panna; sealt aga, kus vähem, ära võtta,» tõdes Mutli, «transpordiamet teeb praegu vastavat analüüsi ja ilmselt lähipäevil saame ka otsuse vastu võtta.»

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077