Autor: Mariliis Pinn • 20. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikaseminaril esineb DPD GmbH & Co. KG tegevjuht John Acton

Tallinna Tehnikakõrgkooli Logistikaseminaril esineb DPD GmbH & Co. KG tegevjuht John Acton, kes tutvustab Euroopa pakiveoturu arengut.

John Acton on tegutsenud kuller- ja ekspressteenuste valdkonnas üle 13 aasta, teatas seminari korraldaja. Viimastel aastatel oli tema vastutusalaks DPD ülemaailmse brändistrateegia väljatöötamine. Alates 2008. aasta aprillist on John Acton DPD GmbH & Co. KG tegevjuht ja GeoPost S.A turundus- ja strateegilise planeerimise juht.

Logistikaseminaril kõneleb John Acton Euroopa pakiveoturu jätkusuutlikust arengust ning muuhulgas leiab tutvustust ECO kalkulaator, mis on välja arendatud Prantsusmaa agentuuriga, kes spetsialiseerub säästlikele arenguprojektidele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077