Autor: Mariliis Pinn • 20. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scania laienes Narva

Eelmise aasta lõpus avas Scania Eesti Narvas veoautode remonditöökoja, kahe aasta pärast on plaanis ehitada autode teeninduskeskus.

Scania Eesti juhatuse liikme Janno Karu sõnul on Scanial Narvas mitukümmend klienti, aga lähim tehnikakeskus asub Rakveres, seepärast otsustati mugavuse mõttes avada esialgu ainult remonditöökoda. Remonditöökoda asub praegu Narva Auto Asi territooriumil, firma Transservis-N transiidiala kõrval.

Peale selle läbib  Narvat võimas autotranspordivoog, mis räägib samuti linna suurest potentsiaalist.

Uus keskus on avatud arvestusega, et seal ei käi ainult narvalased, vaid kogu Ida-Virumaa. Praegu töötab remonditöökojas viis inimest. Karu sõnul on paari aasta pärast plaanis investeerida 40 miljonit krooni uue teeninduskeskuse ehitusse Narvas.

Scania Eesti ASil on peale Tallinna filiaalid Tartus, Pärnud ja Rakveres.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077