Autor: Mariliis Pinn • 19. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võlad teevad Tallinki olukorra konkurentidega võrreldes keerulisemaks

Viking Line Eesti OÜ tegevjuht Inno Borodenko kommenteeris, et Tallink tegutseb nendega samal turul ja on samas seisus. „Tallink on ehitanud. Neil on võlgu rohkem, seetõttu on meie seisukord parem,“ kommenteeri ta konkurendi värskeid kvartalitulemusi.

Ka Viking Line’i kaubamahud on vähenenud, samas reisijate arv püsib stabiilne. „Inimesed ikka sõidavad, eriti Soomest Eestisse ja vastupidi tööle,“ lisas ta.

„Kaubavedude vähenemine tuleb majandusolukorrast,“ selgitas ta. Samas avaldas ta lootust, et kaubamahud taastuvad pisut, sest pühade järgne periood ongi loium ja tavapärane aktiivsus ei ole veel taastunud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077