Autor: Mariliis Pinn • 14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teeolud on muutlikud

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt niisked või märjad. Kõrvalmaanteedel tuleb arvestada libedusega, seda eriti Kagu-Eestis, kus teepinna temperatuurid olid miinuskraadides ning teekatted märjad!

Ilm oli vahelduva pilvisusega, nähtavus hea, sajus nähtavus mõõdukas, teatas maanteeinfo keskus. Vihma sadas Ida-Viru maakonnas Jõhvis ning Jõgeva ja Võru maakonnas. Rapla, Pärnu, Viljandi, Tartu, Valga ja Põlva maakonnas sadas kerget uduvihma. Valga maakonnas oli õrn udu, udus nähtavus halb. Lääne-Viru maakonnas puhus tugev tuul. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +1,5 kraadist Lääne-Eestis kuni –0,2 kraadini Kagu-Eestis, õhutemperatuuri mõõdeti 0 kraadist Kagu-Eestis kuni +4 kraadini saartel.

Turvalist liiklemist muutuvates teeoludes!

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077