15. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW Sauber otsustab Asmeri saatuse jaanuaris

BMW Sauberi vormelimeeskond andis Marko Asmerile lepingukohaselt vastuse nädal pärast testisõite Jerezis, vastus kõlas: otsustame jaanuaris, kas saad meie testisõitjaks või mitte.

"Seegi hea," vahendas Toivo Asmer poeg Marko sõnu, kirjutas SL Õhtuleht. "Kõige rohkem pelgasime, et meile öeldakse aitäh ja nägemist. Aga ei midagi sellist. Vastati, et Marko on nimekirjas, lihtsalt tuleb oodata. Võtku asja rahulikult. Ühesõnaga: oleme ikka veel ree peal."

"Võib-olla Asmer, võib olla keegi teine. Ei tea veel täpselt," sõnas Asmeri mänedžer Harald Huysman. "Ma ei tunne vähimatki muret, tegu on ju vormel ühega. Ses süsteemis ei pruugi palve pisut oodata olla halb vastus. Kahjuks ei saa ma enamat kommenteerida."

Samal ajal, kui Asmer ootab BMW Sauberi lõppsõna, seisab omakorda eestlase otsuse taga Mercedese DTM-meeskond. Kaua nemad kannatavad? Asmer tunnistas, et hetkel kolmandat võimalust peale vormel 1 testitöö ja DTMi pole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077