15. detsember 2007
Jaga lugu:

BMW Sauber otsustab Asmeri saatuse jaanuaris

BMW Sauberi vormelimeeskond andis Marko Asmerile lepingukohaselt vastuse nädal pärast testisõite Jerezis, vastus kõlas: otsustame jaanuaris, kas saad meie testisõitjaks või mitte.

"Seegi hea," vahendas Toivo Asmer poeg Marko sõnu, kirjutas SL Õhtuleht. "Kõige rohkem pelgasime, et meile öeldakse aitäh ja nägemist. Aga ei midagi sellist. Vastati, et Marko on nimekirjas, lihtsalt tuleb oodata. Võtku asja rahulikult. Ühesõnaga: oleme ikka veel ree peal."

"Võib-olla Asmer, võib olla keegi teine. Ei tea veel täpselt," sõnas Asmeri mänedžer Harald Huysman. "Ma ei tunne vähimatki muret, tegu on ju vormel ühega. Ses süsteemis ei pruugi palve pisut oodata olla halb vastus. Kahjuks ei saa ma enamat kommenteerida."

Samal ajal, kui Asmer ootab BMW Sauberi lõppsõna, seisab omakorda eestlase otsuse taga Mercedese DTM-meeskond. Kaua nemad kannatavad? Asmer tunnistas, et hetkel kolmandat võimalust peale vormel 1 testitöö ja DTMi pole.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee