1. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalu jahtklubi vahetas omanikku

Haapsalu jahtklubi senine omanik AS Haapsalu Jahtklubi müüs jahisadama ja klubihoone osaühingule Haapsalu Vana Jahtklubi.

Suuremad osaühingu aktsionärid on Volta, Ravor ja Bell–Boats, enim on aktsiaid Voltal, kirjutas Lääne Elu.

Jahtklubi läks uuele omanikule maksma 5,8 miljonit krooni.

"Saime Koluvere lossile mereväravad," ütles Volta juhatuse esimees ja Koluvere lossi omanik Aivar Reivik. "Teeme jahtklubi korda, sest olukord pole seal kiita, ja loodame külastatavuse suveks taastada. Esimesena plaanime suurendada kaikohtade arvu ja korrastada senised kaikohad."

Jahtklubi naabri Grand Holm Marina omanik Viktor Siilats lootis heanaaberlikele suhetele ega välistanud koostööd. "On teretulnud, kui uuel omanikul on soov investeerida ja midagi teha."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077