16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harjumaa Liinid jäi ilma õigusest harjumaalasi sõidutada

Tänavu mais riigihankel parima pakkumise teinud skandaalne bussifirma Harjumaa Liinid jäi ilma maakonna bussiliinidest, sest venitas lepingu allakirjutamisega.

Viivitamise tõttu otsustas Harjumaa ühistranspordikeskus lepingud sõlmida järgmiste pakkujatega, kirjutas Postimees.

"Põhjuseid leiab alati," kommenteeris Harjumaa ühistranspordikeskuse (ÜTK) tegevdirektor Ago Kokser Harjumaa Liinide ettekäändeid, miks firma vaatamata mitmekordsele ajapikendusele pea kuu aega maakonna bussiliinide lepingu sõlmimisega venitas.

Kokseri sõnul otsustas keskus aga viimaks valida maakonnaliinide teenindaja korraldatud konkursil võitjateks AS Mulgi Reisid ja OÜ Mauman Reisid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077