10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transiidikomisjon: transiidisektori olukord halveneb pidevalt

Transiidikomisjoni sekretär Heldur Vaher tõdeb ajakirjas Saldo, et transiidisektori olukord halveneb pidevalt, kuid pole siiski lootusetu.

„Olukord halveneb transiidis pidevalt ja eriti tunnetab seda Eesti Raudtee - üle idapiiri liikuvate rongide arv on vähenenud kaks korda,“ tõi Vaher välja.

Tallinna Sadam on tema arvates paremas seisus. „Tallinna Sadamal on olukord natuke parem, ent mitte oluliselt. Väga raskes seisus on sadamaoperaatorid, näiteks mõni on koondunud suurema osa personalist.“

Vaher ei näe pronksiööd probleemide põhjustajana, vaid kui ammu käivitatud protsesside kiirendajat. „Tegelikult kiirendas pronksiöö juba ammu käivitatud protsesse. Kiirendas niipalju, et selleks polnud valmis ei Eesti transiidisektor ega Venemaa kaubaomanikud.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077