10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Auto rullus üle katuse

Eile kell 05.12 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Liiapeksi-Loksa tee 8. kilomeetril, kus VW Golf kaotas sirgel teel juhitavuse ja sõitis vasakule teelt välja ning rullus üle katuse, teatas politseiamet.

Eile kell 05.12 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Liiapeksi-Loksa tee 8. kilomeetril, kus VW Golf kaotas sirgel teel juhitavuse ja sõitis vasakule teelt välja ning rullus üle katuse. Liiklusõnnetuse tagajärjel viidi SA PERH Mustamäe korpusesse sõidukis viibinud alkoholijoobes 26-aastane. Liiklusõnnetuse põhjus ja juht on selgitamisel.

Eilekella 04.03 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Punase ja Pikri tänavate ristmikul, kus sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis Leonid (s 1973), sõitis vastu valgusfoori ja valgusti posti. Sõiduki juht toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

Eilekell 04.59 juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Helme vallas Jõgeveste-Soe tee 2. kilomeetril, kus sõiduauto Saab 9-5, mida juhtis alkoholijoobes 30-aastane Reelika, kaotas ebaõigelt valitud kiiruse tõttu teelt välja ja rullus üle katuse. Liiklusõnnetuses said vigastada juht ja kaassõitja, 18-aastane Kristjan.

Eilekell 05.34 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka ja Akadeemia teede ristmikul, kus sõiduauto Honda CRV, mida jutis 49-aastane Nadežda, sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Opel Meriva, mida juhtis 22-aastane Reino. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada Hondas viibinud kaasreisija 65-aastane Ljudmilla.

Eile kell 6.33 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tuisu ja Järve tänavate ristmiku juures, kus sõiduauto VW New Beetle, mida juhtis juhtimisõiguseta 18-aastane Henri, kaotas Järve ja Tuisu tänavate ristmikul juhitavuse ja sõitis vastu maja seina. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada auto juht.

Eilekell 19.06 juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Võnnu vallas Tartu-Räpina-Värska tee 24. kilomeetril, kus Ford Focus, mida juhtis 29-aastane Märten, kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja otsa seal seisnud Opel Astrale, mida juhtis 57-aastane Leo. Liiklusõnnetuses sai vigastada alkoholijoobes jalakäija, 19-aastane Erki, kes seisis Opeli kõrval ning sai löögi kokkupõrke tagajärjel liikuma hakanud Opelilt.

Eilekell 20.40 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Uulu-Soometsa-Häädemeeste tee 13. kilomeetril, kus sõiduauto Opel Vectra, mida juhtis 44-aastane Taimi, sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja ja rullus üle katuse. Liiklusõnnetuse tagajärjel said vigastada autojuht ja kaasreisijana autos viibinud 18-aastane Remo.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077