22. august 2007
Jaga lugu:

Leedo koondab oma firmad Tuule Grupiks

Ärimees Vjatšeslav Leedokoondab kõik oma Saaremaa Laevakompaniiga seotud ettevõtted ettevõtte Tuule Grupp alla.

Tuule Grupi turundusjuhi Dajana Tiitsaare sõnul koondab uus katusbränd endas peamiselt Saaremaa Laevakompanii ümber koondunud, valdavalt turismi-ja transporditeenuseid pakkuvaid ettevõtteid. "Tuule Grupi peamisteks tegevusvaldkondadeks on laevaliiklus, bussiliiklus, reisibüroo teenused, majutus ja toitlustus," sõnas Tiitsaar.

Reisinduse ja teeninduse valdkonna ettevõtted, mida uue katusbrändi abil eksponeeritakse, on Saaremaa Laevakompanii, Väinamere Liinid, SSC Ferries (Saaremaa-Ventspils laevaliin), Narva Line (Sillamäe-Kotka laevaliin); Väinamere Teenindus (toitlustus laevadel); Mändjala Kämping (majutus ja aktiivne puhkus); Kuressaare Kuursaal (toitlustus- ja meelelahutusasutus); Wris Reisibüroo (reisibüroo teenused), Great Baltic Touring Route (kogu Baltikumi hõlmav turismitoode), Symphony (lennupiletite broneerimissüsteem) Sarbuss (reisijate- ja kaubavedu) Polar Rent (autorent).

Muu valdkonna kaubamärgid, keda Tuule Grupp ühendab on: AS Saare Erek (ehitusettevõte), Compakt Kinnisvara OÜ (kinnisvara arendus, vahendus, haldus), Royaltex Baltic OÜ (digitaalprint tekstiilidele) ja OÜ Saaremaa Lihatööstus (lihatoodete tootmine).

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee