10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastassuunas sõitnud Honda põgenes õnnetuskohalt

Eile, 9. juulil kell 13.12 toimunud liiklusõnnetuste sündmuskohalt põgenes õnnetuse põhjustanud vastassuunavööndis liikunud Honda, teatas siseministeerium.

Liiklusõnnetus toimus Tallinnas Magasini 2B maja juures, kus sõiduauto Honda Accord sõitis mööda ühesuunalist Magasini tänavat Puhke tänava suunas vastassuunas. Hondale sõitis vastu kaubik Toyota Hiace, mida juhtis 38aastane Ants. Kaubikujuht pidurdas järsult vältimaks kokkupõrget Hondaga. Selle tulemusel sõiduauto Peugeot Boxer, mida juhis 23aastane Reigo, sõitis valelt valitud pikivahe tõttu Toyotale tagant otsa. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse Toyota Hiace juht, kes lasti peale esmaabi osutamist kodusele ravile. Honda lahkus sündmuskohalt.

Kella 13.35 paiku toimus liiklusõnnetus Raplamaal Lohu-Kohila tee 5. km-l, kus sõiduauto Ford Fiesta, mida juhtis 32aastane Ülle, hakkas sooritama vasakpööret, kui Fordile sõitis tagant otsa veoauto Scania, mida juhtis 56aastane Toomas. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada sõiduauto juht, kes toimetati Rapla haigla kontrolli.

Kell 16.23 toimus liiklusõnnetus Tartu linnas, Soola tn 2a juures, kus jalakäija, 39aastane Mari, ületas sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas ning sai löögi mööduvalt sõidukilt Ford Mondeo, mida juhtis 21aastane Vladimir. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada jalakäija, kes toimetati TÜ Kliinikumi traumapunkti, hiljem lubati kodusele ravile.

Kell 19.44 toimus liiklusõnnetus Harjumaal, Kõue vallas, Habajas, Kose-Purila 12. km-l, kus mopeed, mida juhtis 48aastane Rein, sõites Purila suunas, kaldus vastassuunda teelt välja ja kukkus külili. Mopeedijuht toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse, kuhu ta jäeti jälgimisele.

Kella 19.45 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Kuremäe-Soompea tee 1. km-l Kuremäe külas, kus sõiduauto Mitsubishi Lancer, mida juhtis alkoholijoobes 51aastane Viktor, sõitis otsa teepeenral liikunud jalakäijatele, 25aastasele Nadeždale ja 35aastasele Gannale. Jalakäijad toimetati SA Ida-Viru Keskhaigla traumapunkti kontrolli.

Täna öösel kella 01.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kõrve-Toila tee 4. km-l, kus sõiduautot Hyundai Getz juhtinud 30aastane Dmitri jäi sõidukit juhtides roolis magama, mille tulemusena sõitis teelt välja vastu kivi. Kannatanu toimetati SA Ida-Viru Keskhaigla traumapunkti ning lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Eile teatati kahest ärandatud sõidukist: 1989. aasta tumehallist Opel Omegast numbrimärgiga 206 TLP ja 1986. aasta beežist BMW 524 TDst numbrimärgiga 505 NAE. Üles leiti 1993. aasta punane Nissan Primera numbrimärgiga 049 AOK.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077