8. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoholijoobes 15-aastane neiu sõitis kraavi

Möödunud ööpäeva jooksul toimus 12 liiklusõnnetust, ärandati kaks sõidukit ja leiti üles üks sõiduk, teatas politsei.

Liiklusõnnetused

7. juunil kella 06.09 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Kasari külas, kus sõiduauto Mitsubishi Lancer, mida juhtis juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 15-aastane neiu, sõitis teelt välja kraavi. Kaassõitja 14-aastane tütarlaps toimetati vigastustega Läänemaa Haiglasse.

7. juunil kella 07.08 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Torma vallas, Jõhvi - Tartu maantee 74. kilomeetril, kus väikebuss Mercedes Benz V230TD, mida juhtis alkoholijoobes Kristjan (s 1985), kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Ausi 80, mida juhtis Alar (s 1982). Audi juht ja kaassõitja Hille (s 1960) hukkusid kohapeal. K.Maasik lahkus sündmuskohalt, ta peeti kinni kell 10.36.

7. juunil kella 10.08 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Antsla linnas, Kooli tee ja Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus jalgrattur 8-aastane poiss sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Citroen Berlingo, mida juhtis Aivar (s 1970). Jalgrattur toimetati vigastustega TÜ Kliinikumi.

7. juunil kella 15.22 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ranna tee ja Viimsi tee ristmikul, kus põrkasid kokku veoauto KAMAZ, mida juhtis Andrei (s 1960), ning 13-aastane jalgrattur. Jalgrattur toimetati vigastustega Tallinna Lastehaiglasse. LÕ asjaolud selgitamisel.

7. juunil kella 15.46 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas, Kalesi - Tõhelgi tee 1. kilomeetril, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis Aksel (s 1956), sõitis järsus kurvis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht hukkus sündmuskohal.

7. juunil kella 16.54 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Juuliku külas, Männituka teel asuva "Murumäe" bussipeatuse juures, kus vasakpööret sooritanud sõiduautole Volvo V70, mida juhtis Rainer (s 1978), sõitis külje pealt otsa möödasõidu keelualal möödasõitu sooritanud sõiduauto Chrysler Grand Voyager, mida juhtis Peep (s 1955). Chrysleris viibinud kaassõitjad Mati (s 1974) ja Mihkel (s 1951) toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

7. juunil kella 17.18 ajal toimus liiklusõnnetus Rapla linnas Kuusuku tee ja Vahtra tänava ristmikul, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis Rein (s 1964), sõitis ette peateel liikunud mopeedile, mida juhtis 15-aastane nooruk. Mopeedijuht toimetati vigastustega Rapla Haiglasse.

7. juunil kella 17.21 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 219b maja juures, kus väljaspool ülekäigurada sõiduteele jooksnud 8-aastane poiss sai löögi sõiduautolt Nissan X Trail, mida juhtis Eduard (s 1969). Jalakäija toimetati vigastustega Tallinna Lastehaiglasse ning jäeti haiglaravile.

7. juunil kella 18.41 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Pahkla külas, kus 2-aastane poisslaps sai kerge müksu tagurdanud sõiduautolt MB C180, mida juhtis Riina (s 1966). Laps toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

7. juunil kella 19.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Vara vallas Vara alevikus maja 9 juures, kus seisvate sõidukite varjust majadevahelisele sõiduteele jooksnud 4-aastane poisslaps astus küljelt otsa liikuvale sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis Sulev (s 1962). Laps toimetati TÜ Kliinnikumi ning jäeti haiglaravile.

7. juunil kella 20.12 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 96 maja juures, kus väljaspool ülekäigurada sõiduteele jooksnud 4-aastane poisslaps sai löögi sõiduautolt Opel Vectra, mida juhtis Urve (s 1963). Laps toimetati vigastusega Tallinna Lastehaiglasse ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Politsei palub abi tunnistajate leidmisel!

7. juunil kella 22.51 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Vana-Tartu maantee 2. kilomeetril, kus Peetri küla poolt Tartu maantee suunas liikunud sõiduauto Audi A6, mida juhtis seni kindlakstegemata meesterahvas, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Opel Omega, mida juhtis Andres (s 1979). Audi juht hukkus sündmuskohal, autos viibinud kaks seni kindlakstegemata meesterahvast ja Opeli juht toimetati vigastustega PERH Mustamäe korpusesse. Opelis viibinud 13-aastane poiss ja 11-aastane tütarlaps toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukid

Ärandati 1983. aasta heleroheline Ford Sierra numbrimärgiga 814 AHA ja sinine 1989. aasta kallur GAZ 53-14 numbrimärgiga 961 FAB.

Üles leiti hõbedane Volvo S60 numbrimärgiga 876 AYA.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077