31. mai 2007
Jaga lugu:

Pirital algab suvine tasuline parkimine

Tallinnas Pirita linnaosa keskuses ja supelranna lähistel aladel on 1. juunist kuni 31. augustini mootorsõidukitele parkimine tasuline.

Tasulise parkimisala on Tallinna transpordiamet tähistanud vastava märgistusega. Ala hõlmab Supluse puiestee, Merivälja tee ja Rannahoone vahelist parkimisala (Rannahoone esine ala); Merivälja tee 24 parkimisala (Pirita LOV esine); Kloostri tee ja Merivälja tee 16 vahelist parkimisala (kloostri ees olevat parkimisala); Merivälja tee 1 parkimisala; Merivälja tee ja vana Merivälja tee vahelisi parkimisalasid; Randvere tee ja Merivälja tee vahelisi parkimisalasid; Merivälja teed Kloostrimetsa teest Mähe teeni, Kloostrimetsa teed Merivälja teest Kõrkja teeni, teatas AS Ühisteenused.

Parkimine on tasuline pühapäevast neljapäevani kella 10.00 kuni 21.00; reedeti kella 10.00 kuni 24.00; laupäeviti kella 00.00 kuni 02.00 ja kella 10.00 kuni 24.00 ning pühapäeviti lisaks kella 00.00 kuni 02.00.

Parkimise eest saab maksta mobiiltelefoniga või ostes parkimispileti. Piirkonnas saab pileteid osta Merivälja tee 1 asuvast R-kioskist ja kolmest parkimisautomaadist linnaosavalitsuse ja Rannahoone läheduses ning Merivälja tee ja vana Merivälja tee parkimisalal.

Kuni 30 minutit parkimist maksab 10 krooni. Parkides 30 minutit kuni 2 tundi, tuleb lunastada 25kroonine parkimispilet. Päevapilet maksab 50 krooni, kuukaart 500 krooni.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee