31. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirital algab suvine tasuline parkimine

Tallinnas Pirita linnaosa keskuses ja supelranna lähistel aladel on 1. juunist kuni 31. augustini mootorsõidukitele parkimine tasuline.

Tasulise parkimisala on Tallinna transpordiamet tähistanud vastava märgistusega. Ala hõlmab Supluse puiestee, Merivälja tee ja Rannahoone vahelist parkimisala (Rannahoone esine ala); Merivälja tee 24 parkimisala (Pirita LOV esine); Kloostri tee ja Merivälja tee 16 vahelist parkimisala (kloostri ees olevat parkimisala); Merivälja tee 1 parkimisala; Merivälja tee ja vana Merivälja tee vahelisi parkimisalasid; Randvere tee ja Merivälja tee vahelisi parkimisalasid; Merivälja teed Kloostrimetsa teest Mähe teeni, Kloostrimetsa teed Merivälja teest Kõrkja teeni, teatas AS Ühisteenused.

Parkimine on tasuline pühapäevast neljapäevani kella 10.00 kuni 21.00; reedeti kella 10.00 kuni 24.00; laupäeviti kella 00.00 kuni 02.00 ja kella 10.00 kuni 24.00 ning pühapäeviti lisaks kella 00.00 kuni 02.00.

Parkimise eest saab maksta mobiiltelefoniga või ostes parkimispileti. Piirkonnas saab pileteid osta Merivälja tee 1 asuvast R-kioskist ja kolmest parkimisautomaadist linnaosavalitsuse ja Rannahoone läheduses ning Merivälja tee ja vana Merivälja tee parkimisalal.

Kuni 30 minutit parkimist maksab 10 krooni. Parkides 30 minutit kuni 2 tundi, tuleb lunastada 25kroonine parkimispilet. Päevapilet maksab 50 krooni, kuukaart 500 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077