3. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennufirma SAS põgeneb taanlaste streikide eest

SASi juht Mats Jansson teatas täna, et lennufirma SAS kolib oma tegevuse Kopenhaagenist Oslosse ja Stockholmi üle, kuna firma on väsinud Taani kabiinipersonali streikidest.

"Kannatus katkeb ja siis tuleb abinõud tarvitusele võtta. Me ei saa selliseid streike aktsepteerida," tsiteerib Janssonit Rootsi majandusuudiste portaal di.se.

Taani majanduslehe Börsen võrgulehel pehmendab Scandinavian Airlines Danmarki direktor Susanne Larsen mõnevõrra kontserni juhi sõnu, kinnitades, et lendude arv Kopenhaagenist ei vähene. Küll aga vaadatakse ringi kontserni strateegia - arendatakse kontserni neid harusid, kus valitseb töörahu.

"See mida SASi kontserni juht täna ütles, tähendab seda, et nüüd vaadatakse üle kui palju lendusid jääb SAS Danmarki korraldada. Klientidele ei tähenda see mingit muutust," ütles Larsen, mööndes samas, et SASi töötajate arv Taanis võib väheneda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077