24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KLM toob Tallinna-Amsterdami liinile veel ühe lennuki

Täna, 24. aprillil, käivitab Air France KLM teise igapäevase lennu marsruudil Tallinn-Amsterdam.

Lisatud lennuliinil hakkab lendama 80 istekohaga Fokker 70, teatas ettevõte.

Euroopa suurima lendude arvuga lennukompanii usub, et Balti turul on potentsiaali. KLMi Põhja-Euroopa regiooni Soome ja Baltimaade piirkonnajuhi Mauricio Cardona hinnangul suurendab täiendava lennu lisamine veelgi olulisemalt klientide arvu sellel suunal.

Cardona sõnul on Eesti oluline Euroopa Liidu riik, millel on suur majanduslik kasvupotentsiaal. "Kiirelt arenevas riigis muutuvad üha olulisemaks head lennuühendused välisriikidega, kus on tähtis kiirus, kvaliteet ning mugavus," ütles Cardona. Amsterdam on eestlaste seas populaarne sihtkoht ning oluline keskpunkt Euroopas edasireisimiseks. "Nüüdsest on võimalik meie reisijatel valida kahe lennu vahel, mis väljuvad nii hommikul kui õhtul," lisas Cardona.

Esimene KLMi Tallinn-Amsterdam lennuliin avati 2005. aasta märtsis.

Lennukompanii Air France KLM loodi 2004. aasta maikuus, kui Prantsuse lennukompanii Air France ja Hollandi lennukompanii KLM ühinesid. Ettevõte teenindab aastas üle 70 miljoni reisija ning veab üle 1,4 miljoni tonni kaupu. Ühisettevõttel on üle 550 lennuki, mis teevad iga päev 2370 lendu 248 sihtkohta üle maailma 104 riigis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077