21. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo viib Narva Line'i Soome

Sillamäe-Kotka parvlaevaliini operaator, Saaremaa Laevakompaniile kuuluv Narva Line OÜ asutas Soomes tütarfirma Narva Line Finland OY.

Ettevõtte teatel vastutab loodud firma liini haldamise, müügi-ja turundustegevuse eest Soomes.

"Meie esmane eesmärk on tõsta Sillamäe-Kotka liini kui uue ja kiiresti kasvava logistilise koridori tuntust Soome turul ning tagada liinile paremaid tulemusi 2008. aastal," ütles loodud firma tegevjuht Leena Tuomaala-Kela.

Sillamäe-Kotka laevaliin avati 2006. aasta veebruaris. Regulaarne kaubaveoliiklus käivitus liinil märtsi alguses, reisijate teenindamisega alustas ettevõte mais.

Saaremaa Laevakompanii on 1992. aastal asutatud laevafirma, mille tütarettevõtted opereerivad riigisiseseid Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Sõru-Triigi liine ning rahvusvahelisi Saaremaa-Ventspils ja Sillamäe-Kotka laevaliine. Saaremaa Laevakompanii omanikuks on Vjatšeslav Leedo.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077