19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rong põrutas laupäeval Tartu asemel Viljandi poole

Tallinna-Tartu kiirrong pidi laupäeva õhtul naasma Balti jaama, kuna ta suunati kogemata Tartu asemel hoopis Viljandisse mineva tee peale, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kell 19.49 väljunud rongiga Tartusse sõitnud Eesti Päevalehe ajakirjanik Krister Paris kirjeldas, et A. Le Coqi staadioni juures jäi rong seisma ning ootas umbes pool tundi. Seejärel hakkas rong liikuma tagurpidi. “Ega midagi pimedas näha olnud,” meenutas ta. “Aga siis tuli vagunisaatja ning ütles, et rong oli kogemata võtnud suuna Viljandi poole.”

Olles tagurdanud terve tee Balti jaama, võis rong sõita edasi juba õiges suunas. Rong hilines Tartusse vähem kui pool tundi, sest vedurijuhil õnnestus osa vahest sõiduga tasa teha.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077