18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hummerite müüja võitleb domeeni porsche.ee nimel edasi

Hummeri ametlik esindaja Baltimaades Premium Motors Grupi nõukogu esimees Jürgen Vester ütles, et kavatseb kohtuotsuse, mis jättis tema ettevõtte porsche.ee domeenist ilma, kindlasti edasi kaevata.

Porsche AG hagi Hummerite maaletooja Premium Motors Capitali vastu rahuldati täna kohtus. Kohus tuvastas, et Premium Motors poolt domeeninime www.porsche.ee registreerimine enda nimele on ebaseaduslik.

Premium Motors peab domeeninimest porsche.ee loobuma Porchesid Eestisse toova ettevõtte SIA Baltijas Sportas Auto Eesti filiaali kasuks.

Vesteri sõnul võttis Premium Motors domeeni porsche.ee endale esimesena: "Me oleme kiiremad ja kärmemad kui nemad."

Porschede müügiga tegelevast Baltijas Sporta Auto Eesti filiaali juhataja Andrus Lindi sõnul küsisid nad algul ilusasti porsche.ee domeeni endale tagasi. "Nad küsisid aga domeeni tagasisaamise eest võimsat hinda," märkis Lint.

Vester eitas seda juttu. "Me ei võtnud seda domeeni endale edasimüümiseks," ütles ta.

Lint märkis, et Premium Motors Capital kasutab ka ilma lubadeta Porschede fotosid ja logosid. Vester ütles, et kuskil ei ole öeldud, et neid materjale ei võiks kasutada: "Need on ju ametlikel kodulehtedel väljas."

Vesteri sõnul ei ole Porschede siinne filiaal käivitunud nii hästi kui oleks võinud: "Nad müüvad Porschesid ju kasutatud Audidega ühes salongis."

Vester ütles, et ametliku Porschede maaletooja ja Premium Motorsi jõupositsioonid on erinevad: "Mina räägin seda, mida ma tahan. Porschede filiaali juht on sinna ametisse võetud ja ta räägib seda juttu, mida ta rääkima peab. Mis õigus on ühel filiaali juhatajal kommenteerida seda asja, ta pole ju mitte keegi."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077