Autor: Logistikauudised.ee • 22. aprill 2024

Ligi 40% Eesti elanikest kaalub järgmise autona elektri- või hübriidautot

Märtsis Veho tellimusel turu-uuringu ettevõtte Norstati poolt läbiviidud autoomanike uuringust selgus, et 25% Eesti autoomanikest kaalub järgmise autona hübriidauto ning 12% elektriauto soetamist. Ligi kolmandik kaalub elektri- või hübriidauto soetamist teise pereautona.
Veho ASi juht Keijo Kaasik
Foto: Veho

„Kuigi praegu sõidab valdav osa ehk ligi 90% autojuhte bensiini- või diiselmootoriga autodega, näitab uuring, et tulevikuvalikutes on toimumas nihe ning inimesed on muutunud elektri- või hübriidauto mõttele avatumaks,“ kommenteeris Veho ASi juht Keijo Kaasik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077