Autor: Eliisa Matsalu • 17. mai 2023

Armastusega Hiinast: läbi Baltikumi käib vilgas pakiäri Valgevene ja Venemaaga

Läti riiklik postifirma on jätkanud pakiäri agressorriigi Venemaa ja tema liitlase Valgevenega. Ettevõtte tegevjuhi sõnul ei tee aga Latvijas Pasts mitte midagi ebaseaduslikku ja kui keegi nende peale viltu vaatab, tuleks sama pilguga vaadata Eesti Posti.
Hiinast saadetakse Valgevenesse tuhandeid pakke, mida Läti postifirma vahendada aitab. Pakid võivad sisaldada nii tavapärast Hiina pudi-padi kui ka sellist kraami, mida on võimalik ära kasutada sõjas Ukraina vastu.
Foto: Liis Treimann

2022. aasta märtsil leppisid Ukraina mustertoetajate – Eesti, Läti, Leedu ja Poola – riiklikud postifirmad omavahel kokku, et lõpetavad kommertsäri ehk pakiveo teenuse mõlemasse riiki ära, sest nad ei pea agressorriikidega äri ajamist eetiliseks, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077