Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuni 2020

Autovedaja tuli kahjumist välja ja kasvatas käivet

Siseriiklike ja rahvusvaheliste autovedudega tegelev HRX AS kasvatas mullu pisut käivet ja jõudis kasumisse, selgub Äripäeva Infopanka jõudnud majandusaasta aruandest. Käesoleval aastal keskendub ettevõte efektiivsusele ja digilahendustele.
HRX AS jõudis mullu kasumisse
Foto: HRX

Ettevõte kirjutab aastaaruandes, et mullu jätkus tavapärane transpordi- ja laoteenuste pakkumine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077