Autor: Priit Peterson • 2. oktoober 2020

Millele tuleks e-kaubanduse logistikas tähelepanu pöörata?

Vaatamata sellele, et e-kaubandus on viimastel aastatel paljudes sektorites märkimisväärselt kasvanud, on mitmetel Eesti ettevõtetel selles vallas läbi löömisega suuri raskusi. Korraliku e-kaubanduslahenduse loomine on suur investeering ja tihtipeale kiputakse selle kasumlikkuses kahtlema, kirjutab tehnoloogiafirma StrongPoint Eesti haru juht Priit Peterson.
StrongPoint Eesti haru juht Priit Peterson.
Foto: StrongPoint

Samas on koroonaviirusega tekkinud murepilved pannud ettevõtjaid mõtlema, kuidas pakkuda enda klientidele turvalist kontaktivaba teenust ja loogiliselt pöörduvad pilgud e-kaubanduslahenduste poole. Seega, kuidas investeerida e-kaubanduslahendusse nii, et investeering ei oleks ettevõtte jaoks liiga suur, aga et vajalikud muutused saaksid siiski tehtud ja teenus oleks kasumlik?

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077