Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2024

MUPO tõstis trahve

Munitsipaalpolitsei (MUPO) tuletab meelde, et alates tänasest tõusid valesti parkimisega määratavad hoiatustrahvid tuntavalt.
MUPO tõstis trahve.
Foto: Liis Treimann

Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere sõnul toob seadusemuudatus sisuliselt kaasa parkimistrahvi kahekordistumise. “Keelatud kohas või liikluskorraldusvahendiga ettenähtud parkimiskorda või -viisi rikkudes karistatakse nüüd rahatrahviga 40 eurot ning kui see on ohtlik teistele liiklejatele või häirib oluliselt liiklust rahatrahviga 80 eurot,” selgitas Toompere.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077