Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuli 2024

Poole aasta jooksul on toimunud neli raudteeõnnetust

2024. aasta esimese poolaasta jooksul toimus raudteel kokku neli õnnetusjuhtumit. Kaks neist toimus raudteeülesõidukohtadel, kokkupõrkel rongi ja mootorsõiduki vahel. Õnnetusjuhtumites sai kokku vigastada kaks inimest, üks inimene hukkus, teatab tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA).
Tiksoja ülesõit sai esimesena neli tõkkepuud.
Foto: Kristjan Teedema, Tartu Postimees / Scanpix

„Viimase poolaasta statistika näitab, et jätkuvalt on raudteega seotud õnnetuste põhjusteks tähelepanematus, vale sõidukiiruse valimine raudtee ületamisel, samuti raudteel viibimine selleks mitte ettenähtud kohas. Kokkupõrked toimuvad enamasti ülesõidukohtadel, mis on reguleeritud vaid liiklusmärkidega. Seetõttu tuletame meelde: enne raudtee ületamist veendu alati, et rongi või muud raudteeveeremit ei ole lähenemas,“ ütles TTJA raudteetalituse juhataja Kadi Zavadskis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077