Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuni 2024

FlixBus avab suvel viis uut bussiliini

Rahvusvaheline reisitehnoloogia ettevõte FlixBus avab suvel Eestist Euroopa linnadesse viis uut ümberistumiseta bussiliini. Lisaks uutele ühendustele Tallinnast on peagi võimalik sõita otse Riiga ja Vilniusse ka Narvast.
Tallinnast ja teistest Eesti linnadest väljuvate reisijate arv kasvab Flixbusil pidevalt.
Foto: Andrius Laucius

“Uued bussiliinid on osa FlixBusi strateegiast muuta taskukohane ja jätkusuutlik reisimine võimalikult paljudele kättesaadavaks,” kommenteeris uute liinide avamist FlixBusi ärijuht Kamila Zalewska.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077