Autor: Logistikauudised.ee • 30. mai 2024

Mobiilsuseksperdid: Eesti liikuvuse- ja ühistranspordi korraldusega on palju segadust

Täna Ülemistel toimunud Rail Baltica mobiilsuskonverentsil arutasid eksperdid selle üle, kuidas panna ühistransport tööle nii, et auto ei oleks inimeste esimene prioriteet ning nad eelistaksid elamist ka mujal kui Tallinnas.
“Raudteede tõmbeala tuleb panna toimima, inimene peab saama tunni jooksul sihtpunkti,“ selgitas majandusekspert Raivo Vare.
Foto: Rail Baltic Estonia

Esmalt avas probleemi laiemalt üleeuroopaliselt tuntud reisientusiast Jon Worth, kelle sõnul töötab üldjuhul iga riigi siseselt rongisüsteem suhteliselt hästi, aga niipea kui ületad riigipiiri hakkavad probleemid pihta. „Teenuse kvaliteet on ebaühtlane, graafikud ei klapi, ei saa osta mugavalt piletit või lõppeb raudtee üldse riigipiiril, need on kindlasti asjad, mida Euroopa Liit saaks tervikuna parandada.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077