Autor: Logistikauudised.ee • 22. märts 2024

Riik toetab liikuvuse ja logistika arengukiirendi korraldamist

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) sõlmis lepingu liikuvuse ja logistika arengukiirendi korraldamiseks, mis pakub rohetehnoloogia iduettevõtetele tehnoloogia ja äriarendamise teenuseid ning aitab iduettevõtetel jõuda kiiremini erainvesteeringute kaasamiseni. Kiirendit korraldavad Tartu Teaduspark ja Baltic Innovation Agency.
Üks teema, millele kiirendi keskendub, on jalgrattaliiklus.
Foto: Erik Prozes

„Transpordi heitmetest ligikaudu kaks kolmandikku tuleb sõiduautode kasutamisest, seejuures 50% sellest moodustavad Harjumaal tekkivad heitmed. Seetõttu on hea meel, et arengukiirendi keskendub uute lahenduste loomisele just ühistranspordilahenduste ning jalg-, tõuke- ja elektrirataste kasutamise valdkonnas. Vajame uutmoodi mõtlemist ja praktilisi lahendusi, kuidas ühistransport või ka jalg-, tõuke- ja elektriratastega liikumine muuta mugavamaks ja kättesaadavamaks,“ ütleb kliimaministeeriumi liikuvuse arengu ja investeeringute osakonna juhataja Eva Killar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077