Autor: Kristjan Pruul • 27. mai 2024

Cleveron sai uue tegevjuhi

Pakiautomaatide tootja Cleveroni uueks tegevjuhiks ja juhatuse esimeheks sai Per Klavsen, kes varem on töötanud tippjuhina nii kasvuettevõtetes kui ka rahvusvahelistes korporatsioonides, nagu Canon ja Pay Complete.
Per Klavsen
Foto: Cleveron

“Usume, et tugev rahvusvahelise müügijuhtimise kogemus avab järgmised uksed,“ ütles Cleveroni nõukogu esimees Martin Petjärv. „Per on näidanud tõhusat tööd väga erinevate äride kasvu kiirendamises ning usume, et siit algab ka Cleveroni jaoks uus peatükk.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077