Autor: Logistikauudised.ee • 15. mai 2024

Eesti seisab äpitaksode lausmaksustamise vastu

Rahandusminister Mart Võrklaeva sõnul paneks käibemaksupakett halvemasse olukorda eraisikud ja väikeettevõtjad.
Foto: Andras Kralla
Eesti seisab vastu Euroopa plaanile kehtestada käibemaksukohustus kõigile, kes pakuvad teenust digitaalsete majutus- ja taksoteenuste platvormide, näiteks Airbnb ja Bolti kaudu.

Euroopa Liidu rahandusministrid teisipäeval Brüsselis digiajastu käibemaksupaketti heaks ei kiitnud, sest Eesti oli liikmesriikidest ainsana sellele vastu. Täpsemalt ei toeta Eesti platvormimajanduses mittekäibemaksukohustuslase maksustamist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077