Autor: Logistikauudised.ee • 7. mai 2024

Eleport avas Kaunases elektriautode laadimispunkti

Elektriautode laadimisvõrgustiku arendaja Eleport avas reedel, 3. mail Kaunases Baltikumi suurima elektriautode laadimispunkti. Projekti esimeses etapis paigaldati Kaunase Akropolise kaubanduskeskuse parklasse 20 laadijat, mis võimaldavad üheaegselt laadida kuni 40 elektrisõidukit.
Eleporti laadimispunktid Kaunases.
Foto: Eleport

Esimesed kaks nädalat, kuni 17. maini on Akropolise laadijates laadimine tasuta. Projekti teises etapis plaanib Eleport laiendada laadimispunkti veel 20 laadija võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077