Autor: Logistikauudised.ee • 16. aprill 2024

Inimesed eelistavad kulleritele pakiautomaate

Eestlased eelistavad paki kättesaamisel pakiautomaati, mitte kullerit, selgus värskest uuringust.
Pakuautomaadi eelistamisel võib olla suur roll ka siinsete inimeste introvertsusel.
Foto: Liis Treimann

Omniva tellimusel kolmes Balti riigis läbiviidud uuringu tulemused näitavad, et pakkide saamist läbi pakiautomaadi peetakse mugavamaks kui kulleriga toomist. 64% Eesti vastanutest kinnitas, et Omniva pakiautomaadid asuvad nende kodule ja igapäevastele marsruutidele lähedal ning 62% jaoks saab neist paki kätte endale sobival ajal. Samal ajal väitis vaid 20% Eesti vastanutest, et kuller toob paki neile sobival ajal. Sarnane trend on jälgitav ka Läti ja Leedu vastustes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077