Autor: Logistikauudised.ee • 5. aprill 2024

Tallinna ja Pariisi liinile lisandus uus lennufirma

Alates 4. aprillist on võimalik reisida Tallinnast Pariisi Air France-KLMi gruppi kuuluva odavlennufirmaga Transavia France. Lennud toimuvad kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti, Pariisi Orly lennujaamast kuni 24. oktoobrini 2024.
Transavia meeskond Tallinnas.
Foto: Jarek Jõepera

Pariisi liini teenindab nüüd kaks lennufirmat, mis tähendab reisijatele tihedamat ühendust Tallinna ja Pariisi vahel. ASi Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe ütles, et uue lennufirma lisandumine Pariisi suunal võimaldab inimestel sobivamalt oma reise planeerida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077