Autor: Logistikauudised.ee • 2. aprill 2024

Enefit Volt avas elektriautode laadimisteenuse Poolas

Enefit avas Poolas Bielsko-Biala linnas ja selle lähiümbruses 22 elektriauto avalikku laadimisjaama. 19 asukohas paiknevad laadijad kasutavad sajaprotsendiliselt roheenergiat ja on mõeldud laadima nii elektri- kui hübriidautosid. Kokku plaanib Enefit Poolas järgmise nelja aasta jooksul avada 2500 laadimiskohta.
Foto: Enefit

Enefit on asunud elektriautode avalikku laadimisvõrku ulatuslikult laiendama. Tänasel päeval opereerib Enefit Volt 250 laadimispunktist koosnevat Baltikumi suurimat laadimisvõrgustikku, pakkudes teenust nii Eestis, Lätis kui Leedus. Ettevõtte suurem siht on luua järgmise viie aastaga ligi 5000 laadimispunktist koosnev laadimisvõrk, mis ulatub Eestist Saksa piirini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077