Autor: Tõnu Tramm • 26. märts 2024

Katastroof USAs: Maerski opereeritav laev purustas Baltimore`i maanteesilla

Singapuri lipu all sõitev konteinerlaev Dali, mida opereerib Taani laevandushiid Maersk, sõitis sisse maanteesillale Baltimore'is, USA-s. Kokkupõrke tagajärjel varises 2,5 km pikkune sild kokku.
Videost on näha kuidas Dali sõidab vastu silla tugiposti ja jääb ka ise sillavaringu alla.
Foto: Youtube

Francis Scotti sild üle Patapsco jõe varises kokku umbes kell 1.30 hommikul (Baltimore'i aja järgi) 26. märtsil, pärast seda, kui seda tabas 10 000 TEU suurune konteinerlaev Dali, mida opereeris Maersk ja mis on kasutusel Aasia-USA idaranniku liinil, kirjutab container-news.com.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077