Autor: Kristel Härma • 20. märts 2024

Cleveron otsib endiselt uut juhti, Arti Kütt lahkus juhatusest

Cleveroni toonane juht Arti Kütt teatas oktoobris ametist lahkumisest, uut juhti ei ole seni veel välja valitud.
Foto: Andras Kralla
Oktoobrist saadik käinud uue juhi otsingud ei ole Cleveronil veel lõpuni jõudnud. Laual on mitu kandidaati ning endine juht Arti Kütt tegi oma mantlipärijale juhatuses koha vabaks.

“Ma loodan, et varsti on olemas,” ütles pakiroboteid ja -masinaid tootva Cleveroni nõukogu esimees Martin Petjärv. Petjärve sõnul on Cleveroni juhi kohale mitu väga head kandidaati, kuid uue juhi ametisse asumise aeg sõltub sellestki, kui kiiresti saab ta eelmisest ametist lahkuda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077