Autor: Logistikauudised.ee • 27. veebruar 2024

Smartpost Itella laiendab pakiautomaatide võrgustikku

Smartpost Itella investeerib Baltikumi 2 miljonit eurot, mis toetab ettevõtte eesmärki jõuda siinse regiooni liidrite hulka.
Eestis on sel aastal kavas paigaldada 12 uut pakiautomaati.
Foto: Smartpost Itella

„Mahuka investeeringuga soovime suurendada Baltikumi-ülest geograafilist katvust ja klientidele veelgi lähemale jõuda,“ ütles pressiteates Smartpost Itella Baltikumi juht Gediminas Mickus, kelle sõnul suunatakse investeering kolme Balti riigi pakiautomaatide võrgu täiustamiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077