Autor: Tõnu Tramm • 16. veebruar 2024

Läänemerele jõuavad unikaalse disainiga konteinerlaevad

Prantsuse merendusgigant CMA CGM Grupp sai kätte oma esimese unikaalse disainiga konteinerlaeva kümnest, mille nimeks sai CMA CGM Mermaid. Kuus esimest 2000 TEUd mahutavat laeva hakkavad seilama Läänemerel, ühendades Balti ja Skandinaavia sadamaid Hamburgi ja Bremerhaveniga.
Esimesed kuus unikaalse disainiga laeva hakkavad seilama Läänemerel.
Foto: CMA CGM

CMA CGM Grupi uued laevad saavad olema erilise innovatiivse disainiga, mis on välja töötatud energiaefektiivsusest ja keskkonnasäästlikkusest tulenevalt. CMA CGM-i laevastik koosneb ligikaudu 620 laevast, sealhulgas üle 30 kasutavad alternatiivseid energiaallikaid. Uute laevade kasutamine vähendab CO2 heitkoguseid kuni -20% võrreldes tavapärase kütusega, kirjutab container-news.com.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077