Autor: Logistikauudised.ee • 6. veebruar 2024

Euroopa Parlament võtaks tõsise liiklusrikkumise toimepanijalt juhtimisõiguse kogu ELis

Euroopa Parlament võttis vastu seisukoha direktiivi asjus, mille kohaselt peaks näiteks suure kiiruseületamise või joobes juhtimise eest määratud karistus kehtima kogu ELis.
Euroopa Liit loodab uue direktiiviga parandada liikluskultuuri.
Foto: Raul Mee

Praegu jäävad paljud välismaal toime pandud rasked liiklusrikkumised karistamata, sest juhtimisõiguse äravõtmise otsus kehtib üksnes karistuse määranud riigis. Juhiloa välja andnud liikmesriik välismaal määratud karistuse alusel luba inimeselt enamasti ära ei võta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077