Autor: Logistikauudised.ee • 24. jaanuar 2024

Tallinna ööbuss hakkab ühendust pidama ka Viimsiga

Linnavalitsus kiitis tänasel istungil heaks Tallinna linna ja Viimsi valla vahel sõlmitava ööbussiliini nr 95 rahastamise kokkuleppe, mis võimaldab valla elanikel kasutada Balti jaama ja Viimsi keskuse vahel sõitvat ööbussiliini.
Ööbuss hakkab sõitma Viimsi ja Balti jaama vahet.
Foto: Andras Kralla

Abilinnapea Vladimir Svet märkis, et Tallinn jätkab kindlasti koostöö arendamist naaberomavalitsustega, kuna nii saame tagada toimivaid ühendusi, millest võidavad kõik. „On selge, et naabervaldade ja pealinna vaheline ühistranspordiliiklus on oluline ning peame pingutama, et meie ühendused oleks veelgi paremad. Viimsi vallaga oleme pikalt koostööd teinud, mille tulemusel sõidab Viimsi keskusesse bussiliin nr 1, alates jaanuarist lisandus ka ööbuss nr 95,“ lausus Svet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077