Autor: Logistikauudised.ee • 8. detsember 2023

Automüügis läks november tempokalt

Kui eelmise aasta novembris tabas automüüki langus, siis see aasta on teistsugune: automüük on eelmistest kuudest tegusam.
Vaata novembrit või 11 kuud kokku – ikka on müüduim automark Toyota. Novembris oli populaarseim mudel Corolla, senise aasta peale aga RAV4.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL via www.imago-images.de, Scanpix

Novembris müüdi Eestis 1827 uut sõiduautot, mis ületas möödunud aasta novembrikuu tulemuse 27,9%, teatas AMTEL. Tänavu 11 kuu jooksul on automüüjad andnud klientidele üle kokku 21 007 uut sõiduautot, mida on 9% rohkem kui eelmisel aastal sama perioodi jooksul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077