Autor: Logistikauudised.ee • 4. detsember 2023

Rongisõit läheb uuel aastal kallimaks

Möödunud nädalal saatis regionaalminister Madis Kallas kooskõlastusringile määruse eelnõu, millega on plaanis tõsta avalikel rongiliinidel sõidupileti maksimaalselt lubatud piirhindasid. Piirhindade tõstmise vajadus on vajalik Eesti Raudtee infrastruktuuri kulude kasvu tõttu.
Uuel aastal tõusevad rongipiletite hinnad.
Foto: Raul_Mee

Peamiselt on suurendatud sõidukilomeetri ja piletihinna maksimumhinda. Kavas on tõsta ühe tsooni pileti hinda 1,60 eurolt 1,80 eurole. Mitut tsooni läbivaid piletihindu tõstetakse ligikaudu 10 protsenti. Uued piirmäärad hakkavad kehtima alates 2024. aasta esimesest jaanuarist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077