Autor: Anu Jõgi • 1. detsember 2023

Venemaa võttis välisfirmadelt üle Peterburi lennujaama

Venemaa võttis presidendi dekreediga üle Peterburi Pulkovo lennujaama haldamise õigused välisaktsionäridelt, kelle hulka kuuluvad Saksamaa Fraport AG ja Katari investeerimisfond, ja viis nende osaluse uude Venemaa üksusesse, kirjutab Bloomberg.
Pulkovo lennujaamast hakkas Etihad kolmapäeval lendama Abu Dhabisse, sellest need õhupallid lennujaamas.
Foto: IMAGO/Alexander Galperin, Scanpix

Venemaa põhjendas seda "ohuga Vene Föderatsiooni riiklikele huvidele ja majanduslikule julgeolekule".

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077