Autor: Logistikauudised.ee • 1. detsember 2023

Tartu–Helsingi lennuliinile soovib tulla vaid Finnair

29. septembril välja kuulutatud Tartu–Helsingi lennuliini teenindamise rahvusvahelisele hankele tehti tähtajaks üks pakkumus. Lennuliini soovib teenindama hakata lennuettevõte Finnair.
Finnair avaldas ainsana soovi hakata Tartu ja Helsingi vahet lendama.
Foto: Andras Kralla

Esitatud pakkumuse täpsem sisu ei ole avalik, kuna linn hakkab alles hindama selle nõuetele vastavust. Pakkumuse maksumuse saab avalikustada pärast pakkumuse vastavuse hindamist ja pakkujaga toimunud läbirääkimisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077