Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2023

Tallinna lennujaama julgestusteenuse pakkujate hulka lisandub Forus

Alates 1. detsembrist asub Forus hoolitsema osaliselt Tallinna lennujaama turvalisuse ja lennundusjulgestuse eest. Foruse vastutusala on lennundusjulgestusteenuse pakkumine lennujaama perimeetril ja julgestusteenus juhtimiskeskuses.
Tallinna lennujaamas alustab detsembris julgestustööd ka Forus.
Foto: Liis Treimann

Lennujaamas asub tööle ligi kaheksakümmend Foruse lennundusjulgestajat, kes tagavad lennundusjulgestuse ja turvalisuse lennujaama töötajatele mõeldud pääslates, kus asuvad transpordilüüsid. Seal kontrollivad julgestustöötajad lennuväljale saabuvaid töötajaid, sõidukeid ja kaupa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077