Autor: Logistikauudised.ee • 24. oktoober 2023

Algas Sauga-Pärnu 2+2 teelõigu ehitus

Esmaspäeval, 23. oktoobril alustas AS TREF NORD Pärnu-Sauga 2+2 teelõigu ehitustöödega Tallinna-Pärnu-Ikla maantee kilomeetritel 122,6–125,2.
Foto: Transpordiamet

Esmalt pannakse Via Baltica teel ettevalmistustööde jaoks välja ajutine liikluskorraldus. Seejärel alustatakse vasakul pool teed tee ääres väljakaeve ja muldkeha ehitustöödega kilomeetritel 123–125 (Coopi kauplusest Salu bussipeatuseni) ning täiendavalt liiklusest eemal oleval raba lõigul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077